JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, October 17, 2009

rumah kak ain yang terbuka

14 okt, gelugor- noorul ain akib telah mengadakan rumah terbuka di rumahnya sempena meraikan hari raya yang lalu bersama rakan-rakannya yang kebanyakannya adalah warga ppsk usm. beliau telah bertungkus lumus memasak mi kuah, disamping makanan2 lain seperti nasi impit, bihun goreng tomyam dan pencuci mulut yang dimasak oleh nor hashila hirmizi, siew yen dan hanani yazid.

tetamu yang hadir termasuk affaizza, rozaini, noorul farhana, muna mastura, nur'aini, husna, norhayati (dan rakan serumah), selain pelajar2 dr mat burn yang lain, dan kawan2 noorul ain yang aku kurang kenal kerana bukan dr skul aku.. oppss.. maafkan sy bahsa kurang formal.

itu saja berita tentang rumah noorul ain yang terbuka.. anda dipersilakan melayan gambar pula.. zassssssssss

.::geng PEQ- macam gaya ultraman taro je:p ::.

.::geng AFG-my senior and great senior::.

.::great senior dan driver::.

.::geng AFG lagi.. huh! mcm ape tah.. memalukan!::.


.::yg dua kt depan tu tukang masak.. opss.. chef..::.

.::geng super otai dok kt meja.. tajuk perbincangan ala2 matang punye::.

.::antara yg hadir::.

dan macam anda jangka, post ini akan di link kan ke post kak husna.. gmbr di sana lebih meronta jiwa.. dipersilakan melawat

3 pengomen tegar:

Anonymous said...

geng PEQ????? hehehehehe.... ;))
:P :P :P :P :P

cik oryza said...

bukan awak okeh.. awk x dijemput.. heheh... wah2 dh berani komen skrg..bagus2...

Anonymous said...

ngegehhh!!!! :P :P :P :P

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U