JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, October 11, 2009

open house muna..

harini, eh semalam muna buat open house... tak banyak aku dpt snap..bz ma.. co-tuan rumah la kate kan.. ape2 pun layan je mane2 gmbr yg ade. nti aku link kan ke blog kak husna. blog kak husna mesti gmbar lawa2.. ok, ni gmbr dr blog kak husna

.::kunun2 nk tiru kak husna amek gmbr.. tp mcm haram je aku amek::.


.::sedap tau kak nadiah.. (haha..saje je.. ayat nyakat kak nadiah)::.


.::fruit salad yg kak apai puji tuh::.


.::tetamu yg paling awal::.


di sebalik tabir (perlu ke part nih? haha..aku nk letak jugak)

.:: nak masak kt hostel kena pndi survive mcm aku::.


.::ye puan2... bahan2nye ade lah::.





.::ha...ni lah hasilnye.. bajet best je aku nih..huhu.. perasan sungguh la..::.

4 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

smpai ati muna tak ajak akk gi open house umah dia.. :p

cik oryza said...

tak sempat nk ajak la tu kak...hehe

saidah said...

frhana bilo nok masok untuk sy??huhu honestly meme trgin nk make maskn awk~~

cik oryza said...

ok2 nti awk dtg cni insya allah sy masakkan ye

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U