JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, October 11, 2009

jeng jeng jeng

TADAAA!!!!

alhamdulillah syukur kepada Dia yg satu, aku berjaya jugak edit aku punye blog tahap membenteras perokok tegar. haha.. kire habis-habisan edit lah ni..

nasib baik siap hari ni jugak. sekerat hari aku dok cari layout baru kerana aku bosan dgn layout lama yg pada aku gelap (even dh pink) dan aku nak cari template dgn 3 columns.. serabut lak bile kena scroll down panjang2.. huhu.. takpe, asal aku selesa..

bile dh jumpe, skali aku browse design yang aku pilih, tgk2 habis sume hilang. yang tak tahan dgn links pun habis hilang. haih.. geram sungguh lah! nak menangis dah masa tu.. nasib baik tenet ok td, maka aku leh tambah links sendiri...biasa aku mintak tolong azy kalo tenet low. bila links dh ade, kire boleh bertenang dah la sikit, sebab yang lain senang je..tp aku ni bukannye senang nk berpuas hati, maka aku siapkan sume hari nih.. sanggup x kuar makan harini (walaupun aku lapo sbnrnye) dan mintak kawan tapaukan je.. haha.. semangat sungguh la aku ni...

ok, rombakan besar-besaran telah dilakukan di blog nih,antaranye;
  • dh tukar dr 2 columns ke 3 columns
  • dh tukar ke bcground putih+pink
  • kalo ko tak perasan, korang mg teruk, blog ni bukan bernama 'colours of my life' dah tp dh jadi 'bukan coretan tanpa rasa'-kang org kate blog aku ni tajuk english berkebuk, tp entries sume dlm BM.. hehe
sape yg menjadi inspirasi perubahan ini? 1-konotasi- aku rase mcm cun+tenang gila blog sia dgn bcground putih tuh.. tp kalo aku punye haruslah nak calit pink sikit sana sini..hehe.. 2-kak nadiah- cun lak tgk akaknye blog dgn 3 columns..hehe

nak memenuhi cita2 aku bukan mudah, tak nak ade fixed width la, xmo kaler gelap2 la, kena pink la, mcm2... tp sendiri nak, sendiri buat xpe la kan..

*hopefully korang tahan la dgn kaler pink ni ye.. haha.. nk baut mcm mane, tuan punye blog dh suke...

2 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

rajin tukar layout. senasib la dgn akk dulu...lps edit je semua hilang. nasib baik dpt jejak balik

cik oryza said...

tak rajin mane kak nadiah..igtkan bile dh masukkan tu sume tersusun sendiri.. alih2 ni pulak jadinye... hurm, tbe2 terjadi rajin la..hehe.

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U