JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, October 19, 2009

seminar-yang-susah-nak-eja tu makin dekat


awal november nanti, seminar-yang-susah-nak-eja tu akan diadakan... haih... kena prepare slide.. selaku student SV aku, aku tak biasa dgn presentation2 mcm nih... ye la, dr aku lg prefer aku tulis paper.. maka, kalo slide aku tak segah mane masa seminar-yang-susah-nak eja tu nanti jgn kutuk tau!

tak banyak pun aku buat.. just cut-and-paste dr friday seminar haritu je.. org bukan igt pun aku ckp pasal ape.. huhu

ok berikut adalah slide aku (muka depan je la...) utk seminar dan this coming colloquium.. what say u? sila bg pandangan.. aku cadang nk simple mimple pimple dimple je kali ni.. so bcground putih je kot.. kang terlampau lawa org dok sibuk tgk keanggunan slide aku je kang.. tp pahamnye tak...

ni yg aku present masa friday seminar bulan 3 haritu


ni utk coming seminar.. ok ke?

6 pengomen tegar:

jijie said...

seminar susah-nak-eja ke arnold susah-nak-eja? heheh

cik oryza said...

seminar-susah-nak-eja tu adik arnold-susah-nak-eja laaa...huhu

Norhayati Ahmad said...

kalu sifu k yati len plk..dia suka slide pp y colourful n banyak imej..

cik oryza said...

alaaa.... nk ikut yg mane satu ni:(

rumaizah said...

sebaiknye slide biar simple.. biar org tgk isi.. bukan tertarik dgn perhiasan.. penegasannya dah lari...

cik oryza said...

hurm... sy pun igt mmg nk buat sesimple mungkin... takut sy sendiri tertarik dgn perhiasan2 tu;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U