JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, October 17, 2009

DECO DECO DECO!


aku tak tahu kenape diri aku ni dilanda tension berskala ritcher 7.5 semenjak dua menjak nih.. slalu aku leh cope dgn jmpe kwn2 ke, tgk tv ke, main game ke, tdo ke, mkn fast food ke, ape2 yg mudah nk buat la dan x consume banyak masa pun...

tp kali ni.. ya allah... bangun pagi tak hilang jugak.. nak cite kt orang pun tak tau mane hujung mane pangkal. lastnye, aku buat keputusan utk mendeco bilik aku sendiri tanpa bantuan celcom;p

DECO DECO DECO!

ape yg aku buat? hurm... tak banyak pun, tapi kalo org masuk je bilik mesti terus perasan punye lah! tu pun kalo dia berpijak di bumi yang nyata lah kan..

sebelum nih, aku letak karpet dlm bilik.. huh! gaya org kaya je nk karpet2 nih. so ade 3 keping karpet dlm bilik aku.. hari ni, habis aku gulung sume karpet, ganti ngan tikar getah (hehe.. dh turun taraf okeh!)





aku pun tatau apsal aku still meneruskan tema kuning-brown kt bilik nih, pdhal aku ni sikit punye x suke kaler kuning. hentam je la.. asalkan pencahayaan bagus, tak silau mata aku, tak gelap, selesa sudah..

perancangan lepas ni? aku igt nak angkut sikit2 harta karun aku kt sini.. nota zaman undergrads leh angkat balik dh no? xde sape dh kot nak guna.. junior aku kenal pun habis konvo dah ni..

ade sape2 nk karpet aku? satu kaler kuning mcm di atas (aku syg yg ni, xtau nk jual ke tak), satu kaler ijau, satu yg kecik lagi kaler merah gmbo epal..harga leh runding. lambat aku angkut sume wat balik umah ok!

8 pengomen tegar:

urji hashim said...

nnti bley dtg s.alm,,t0lg dec0rate umah kami,,hehehe

cik oryza said...

tp bkn free la ye;p

nabilA said...

kuning jugak? aiyooo... asal karpet tu cam lawa plak bl tgk dlm gamba ni aaa?? musykil

cik oryza said...

la... kn skrg ade kesan air nescafe yg kedai dobi x berjaya hilangkan tu....

urji hashim said...

klu mntak advise p0n kena chrge jgk x??hehehe

cik oryza said...

haih.. masuk toilet pun kena byr skrg cheq oi... ni kan pulak khidmat nasihat.. pakar pulak tu..

urji hashim said...

hahhh??pkar ke??haha,,0rait2,,byr2,,blnja mkn je xbley?hehe

cik oryza said...

harus lah pakar;p pakar kpd diri sendiri..hehe

blanje makan tu masa runding harga je okeh.. hahah... harga lain pulak;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U