JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, August 19, 2009

sape yg mudah menyampah dinasihatkan jangan baca/skip post ni...

sengal gila tajuk aku...mcm saspen semacam je.. mcm semalam aku dpt msg dr adik aku, awal2 msg dh tulis "sape x ikhlas jgn baca" kalo fon org tu akan paparkan msg every 4 lines, mereka mungkin xnmpk ape yg seterusnye, tp aku nampak la sikit...huhu.. it's some sort of msg berantai (bukan ke org dh kate xpyh dok fwd2 msg berantai tu? merepek je deorg ni) opss..terlebih sudah.. cite aku sbnrnye yg ini:

smlm aku tahu blog aku ade beberapa peminat...sebab tu aku kate sape yg mudah menyampah jangan baca..okeh2, sape yg mudah menyampah stop reading until here..kang tak pasal2 aku dibenci pulak kang..aku tak bersalah okeh! aku hanye nak menghargai mereka ini sahaja:)

salwani (kawan Latihan industri kat loji air)
"ana, ajar la sal buat blog...sal suke la baca blog ana.."
hoho! sukenye aku rasa! tak sangka tak sangka..ok sal nti ana ajar ek..hujung minggu ni ana balik klate, leh buat kelas khas utk sal. FOC ok my fren!

kak apai (senior, kawan, kakak, etc..byk status dia nih!)
"adikku farhana, suke akak baca blog awak"
some sort like this la status ym dia..status tuh! fuyyoo...sungguh terharu dan mengharukan! ok2, keep on reading..(psst....kalo jadi follower lagi syok!)

megat (staff kt skul aku..sama baya je..)
"megat, baca la blog sy" dan aku bagi link
"la...cite klinik ni sy dah baca" satahu aku tu post terbaru! cepatnye dia baca!
"cepatnye awak baca!"
"saya pengikut tak setia blog awak"
saje je nk menyakitkan hati aku! haha...megat, ngaku je la awak suke baca kan! hohoho... kalo awk ade blog sy follow jugak ek! hehe

saidah (kawan masa matrik)
"dr blog awk org tahu yang awak garang"
opss....garang ke? kak apai kate aku tak garang (dan aku mmg lembut dgn student aku la..mane ade garang) tp aku SINIS! ulangan, S.I.N.I.S okeh! so: WELCOME TO BLOG SINIS AKU, SAPE MUDAH SENTAP JANGAN BACA 18SI...huhu

kak shila (mcm kak apai jugak)
ni pengikut senyap2..huhu..masa pindah dr blog fs, ke blogspot, aku kena marah (marah ke?) sebab tak gtau dia dh tukar url..dia dok tgu post terbaru aku..isyk..tak sangka, tak sangka...

ok semua penyokong2, pengundi2 (cis, gaya pelajar AF yg tersingkir je) teruskan membaca..anda memberikan inspirasi kepada sy utk terus manulis..hehe.. i am soooo talkative like the real i am (ayat apekah? ade kaitan ke? maaf2, terpoyo pulak)

kepada tuan punye dialog, mintak maad kalo ade tersalah ye..huhu

9 pengomen tegar:

jijie said...
This comment has been removed by the author.
jijie said...

saya tak termasuk dlm senarai ke??huhu..sedihnye

cik oryza said...

awak tak penah kate blog sy best pon...huhu
kate la best, baru sy tulis..hehe

husna said...

nama kak husna pon tak disebut disini...
dah siap jadi follower dah ni
hehehee

shila said...

yaiy.. nama ku disebut. hehe. ni dah x jadi silent reader dah =) sbb dh rajin sikit bagi komen.

cik oryza said...

mesti rajin komen sebab nk potong kak nadiah sbg reactive person tu kan? hehehe

shila said...

hehe.. tau xpe :P peace kak nadiah =)

NaDiaH SiDeK said...

peace no war! ekeke..

cik oryza said...

chop tak masuk campur ye...saya pengadil;p hik hik

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U