JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, August 9, 2009

rapu raban kak marina, naiem,kak ain dan aku di malam hari

cuba anda baca ape yang aku post ni..ni adalah ape yang terjadi di facebook aku, kak marina, naiem dan kak ain..permulaan yg simple pada aku, tpi kami dah berjaya memeriahkan suasana...isyk3..sekadar post utk kenangan aje.huhu

Farhana Ariff: kak marina!!! sy dh link kan blog akak...hehhe.. jgn majuk dh tau;p

55min ago

Siti Marina Maidin:
aik..tak merajuklah..thanks ek..kak jarang update...kan blog akak scandalous sikit..nnt polis tangkap woo ahaha.
52 minutes ago

Naiem Bakhir:
mmg skandel..artis la katakan..heheh
46 minutes ago

Siti Marina Maidin:
artis tanpa record company..melalak sorang..fulus tak masuk ahaha
45 minutes ago

Noorul Ain:
alahai...ko pggil kitorg dgr konsert ko pon bley..tp kna ade makan2 laa..=p
42 minutes ago

Farhana Ariff:
elok la tu..sorang blog yang scandalous..lagi sorang banyak scandal...wewit! huhu
42 minutes ago

Noorul Ain:
awak ni masuk kategori mane farhana? yg terscandal???=p
41 minutes ago

Siti Marina Maidin:
sapa byk skandel?ain, aku incharge ang buat ayam percik dan mee rebuslah hehe..angkan pandai masak :P
41 minutes ago

Naiem Bakhir:
aku incharge kat jemputan leh?
39 minutes ago

Noorul Ain:
hg ni salah org ke marina??nk rebus mee tu bo laa..ahahaha
39 minutes ago

Farhana Ariff:
kak ain: sy reporter je..huhu
kak marina: naiem byk skandel..OPPSSS..haha.. oo nak buat kenduri x ajak ye...marah ni...marah..huhu
38 minutes ago ·

Noorul Ain:
aku cop department yg memeriahkan susasana...marina ko masak..naiem ko jemputan...farhana decorate...tmpt...kat foyer skul...ahahahhaa...=DDDDDD
36 minutes ago

Naiem Bakhir:
marina: kalo ajak kena wat keja kan?kan?
farhana: pesal saye plak yang kena neh..hmph hmph (idong kembang)
36 minutes ago

Siti Marina Maidin:
ahaha boleh naim, ang incharge kad jemputan dan ang jadi MC sekali. ahaha ooh kira ang mmg betul2 boleh masak mee rebus ni?aku nak order ni..ceh macam buat konsert Giant ..farhana jadi nobita...
36 minutes ago

Farhana Ariff:
eh...sy leh buat ayam percik..ade tempahan ke? hehe (tbe2 promote kt cni) huhu
36 minutes ago

Naiem Bakhir:
eh..aku jemputan je..xde kena mengena ngan menu ok? soh la ain yeng terer rebus mee tu. farhana leh wat kuah..mantapp
35 minutes ago

Siti Marina Maidin:
farhana bkn u pun byk skandel ke?wah ain ang jadi bos na...aha aku kerja nyanyi sajalah :P
36 minutes ago

Noorul Ain:
ahahaha...ni plan kita utk mimpi mlm ni kan??kan??marina ang nyanyi plis kasi merdu ckit, kang jd mimpi ngeri plak...=p
32 minutes ago

Naiem Bakhir:
berangan mimpi marina nyanyi..macam mana lah agaknya...
tetttt~
31 minutes ago

Farhana Ariff:
kak ain: org suruh masak tu masak la..sukehati je nk chop nk department ape..huhu
kak marina: wa!!! apsal kena jadi nobita? doremon!! tolong la!!!
naiem: bile pulak sy terer wat kuah mee rebus? apsal la sume org tak tau mee ape haritu ye..huhu
30 minutes ago

Noorul Ain:
mee dangdut...=p
28 minutes ago

Naiem Bakhir:
ha..elok..
marina: hang nyanyi dangdut lah. leh gelek sakan
27 minutes ago

Noorul Ain:
i sokong!!!!
~mmg mimpi ngeri ler kita mlm nih..~~=DDD
25 minutes ago

Farhana Ariff:
kak marina: sy skandel lain..haha
kak ain: sempena nama mee dangdut tu, kak marina kena la nyanyi lagu dangdut...gelek gerudi ye..ahahah
25 minutes ago

Naiem Bakhir:
setuju!! adoii..tengah gelak gulin glin ngan setan neh..
23 minutes ago

Siti Marina Maidina:
hahah...aku nyanyi lagu arab tamer hosny ngan nancy ajram..leh panggil si M1 dan M2 gelek sekali ahahah...mee dangdut..ke..tak kesah asal sedap :D..lepas tu kita nyanyi lagu selimut puteh kasi semua orang beringat lorr.. muaahaha..mimpi2 jgn tak mimpi.
23 minutes ago

Farhana Ariff:
mmg ngeri gila..baik basuh kaki sebaldi sebelum tdo..tak pun jgn tdo terus..hahaha
23 minutes ago

Noorul Ain:
sakit perot..sakit perot gelakk...
22 minutes ago

Siti Marina Maidin:
wah farhana gelek sama kasim ,hellooooooooooooooo...wakaka..
16 minutes ago

Naiem Bakhir:
sila jgn ajak depa ok? yg tu gelek tak ingat dunia. atas meja pon boleh gelek tau..
boleh ja marina..walaupon sultan suka, hakikatnya rakyat dia lagi suka..gelek!!
16 minutes ago

Noorul Ain:
kesimpulannya????? marina xmajuk!!! (hypothesis adalah title di atas yer..)
wakakaakaka
14 minutes ago

Siti Marina Maidin:
wah tgk oghang kedah nama naim gelek..oghe kelate kalah camni..unless..farhan pun gelek...sultan kelatan suka makyong kan..ahaha
14 minutes ago

Siti Marina Maidin:
wah ain, taksub baca jurnal ka weh ahaha..
13 minutes ago

Naiem Bakhir:
kesimpulan 2: dah..dah..aku ngantuk..nak tidoq..penat gelak..letih tak terhengga
12 minutes ago

Siti Marina Maidin:
penutup : Basuh kaki , wuduk, tidur..ahaha...mimpi aku malam ni..aku akan hiburkan kalian (bahasa baku ni)
11 minutes ago

Noorul Ain:
marina my luv: bukan taksub..thp fanatik dah..haha
naiem my luv: p tdoq..smbil gelek..muehehee
farhana my luv: berdengkur sudah...
8 minutes ago

Farhana Ariff:
ho la..kawe nari mokyong la nati (apsal tibe2 tukar slang?)haha
tambahan penutup: baca ayat kursi..setan dh byk masuk dlm badan ni..byk sgt gelak
7 minutes ago

Farhana Ariff:
kak ain my luv: bukan dengkur, siput ni lembap sangat..so lmbt sikit nk reply dan post;p
naiem my luv: gelek la sampai pagi..huhu
kak marina my luv: tq atas hiburan ini..hahahah
about a minute ago

haha..adakah anda paham ape yg mereka ini merapu rapik ditengah malam yg sejuk ini.. inilah yang terjadi bile masterji berkumpul-even di alam maya shaja..post aku yg xseberapa tu leh buat keadaan huru hara...cerita hanya rekaan semata-mata..xde kaitan antara yg hidup, atau mati atau pengsan atau yg terkena H1N1. no harm k..huhu

2 pengomen tegar:

NaDiaH SiDeK said...

heh..takde kerja ye duk copy paste dialog dr FB? :p

cik oryza said...

hehehe..
suke..
nti bosan2 leh bukak blog baca balik..hahahah

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U