JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, August 14, 2009

-sila jangan soal-

isyk..kesabaran sedikit tercabar pulak malam nih!

ade kwn aku (masa matrik msg) ok, nk tnye kabar ok la.. tup2 sibuk tnye pasal thesis aku. hish! aku rase mcm dh warning dia awal2 dulu jgn sibuk2 tnye pasal thesis aku. dgn sibuk kelas tahap gaban campur baru balik conference ni, sah-sah la aku tak buat ape.. plus jugak paper baru kena reject lagi la emosi tak stabil..

mahu tanye lagi ke nx tym? kawan2 researchers, tolonglah jawabkan on behalf of me! sila terangkan mcm mane susahnye tulis thesis itu. letih dh nk explain!

beberapa fakta ttg thesis M.Sc (Chemistry)
-jangan harap nk GORENG fakta!
-setiap fakta kena ade support (dr paper) dan paper itu bukannye 3,4 je...beranak2 journal yg nk kena refer tu
-korang punye graf kena selaras (dan graf aku sangat banyak dan itu tak masuk tables yang mcm haram tu!)
-cari mechanism tu bukan mudah! aku pun baru jumpe tahu!

so mau tnye lagi ke? jgn la timbulkan kemarahan aku pasal thesis ni! tolong la! tolong la!

2 pengomen tegar:

NaDiaH SiDeK said...

ala..relax la farhana..sbr ye..

cik oryza said...

huhu..geram je kak..
rasenye haritu sy dh warning kwn sy sipaya dia xtnye, ni dia tnye lagi..dh la baru blk dr membuang masa dgn jayanye kt KL nun, p tnye keje ape dh buat..melotop la kwn...

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U