JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, August 9, 2009

i am off to KL for 5 days

.::kelengkapan to KL, poyo je bawak paper mcm baca je, mask sekotak-nak wat niaga ke? huhu::.

untuk sekalian manusia yang suka melawat blog aku nih, I AM OFF TO KL FOR 5 DAYS.

mengapa?

aku menghadiri seminar (asianalysis) di PWTC

jgn rindu aku eh? huhuhu

dan aku pasti rindu gile nk blogging..dan balik nti aku akan qada sumenye dgn post yg panjang2 (insya allah-poyo je ayat aku)

dan utk ORANG ITU, kalo termasuk blog sy ni, sy nak lancarkan perang dgn awak. dgr x? P.E.R.A.N.G! tu la tgk bola, anta org p airport x kabar ingat! benci la! malas ckp dah

3 pengomen tegar:

jijie said...

ala..fana..
nak ikutttt!!!!

NaDiaH SiDeK said...

siapakah 'orang itu'?

cik oryza said...

azy: dah balik pun..huhu takleh ikut da..

kak nadiah: tut tut tut..(talian terputus.. haha)

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U