JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, August 14, 2009

the 6th of the 6th

utk kali pertama, kak nadiah telah men'tag' saya... ewah kak nadiah..dh pandai kenakan sy ye sekarang! dan utk menghormati dan menghatgai tanda ingatan kak nadiah itu, sy jawab dgn rela hati dan ikhlas..

These are the rules:

1. Go to your photo files…Select the 6th photo folder.

2. Select the 6th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.




haha..setelah dicari-cari , gambar yang bertuah adalah gambar hamster sy, jerry. jerry ni dh meninggal tahun lepas (bulan 8, tapi terlupa tarikh). jerry ni sy beli utk menggantikan kiki (kwn kiko) yang meninggal masa sy 2nd year dulu. kira jerry ni hidup agak lama dgn sy kan? jerry ni dibeli kt kedai pet kat sg 2 tu haaa..tp disebabkan spesiaes jerry ngan kiko ni lain, maka mereka tak leh duduk bersama (cage lain2 tu!). jerry meninggal masa aku balik kampung (semasa di bawah jagaan junior sy)- tapi sy tau masa tu jerry mmg dh sakit tua..huhu..
jerry...kiko..i miss u.. gmbr kiko xleh post sebab bukan gmbr ke-6..huhu

4. Then challenge 6 blogging friends to do the same!
-nabil
-azie
-kak marina
-rod el-farag
-mr abc
-mrs xyz..

huhu..DONE:)

4 pengomen tegar:

NaDiaH SiDeK said...

lorr..ingt ke gmbr farhana..rupanya gmbr hamster. uhuk! minat sungguh dgn hamster ek

cik oryza said...

huhu...folder ke-6 sy sume gambar arwah2 hamster...huhuhu
kalo nk jwpn ngelat2 leh dpt kot gmbr sy..huhu
sy pun terkejut bile cari2 gmbar, tp terkena kt gbr hamster pulak..huaaa (tuan dia nk glemer jugak)

jijie said...

hehe..mcm tau2 je sy tgh ketandusan idea nak mem'blogging' hoho~

cik oryza said...

6th sense sy mmg kuat..
kan kan?

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U