JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, August 21, 2009

utk pia, shahrul, kak nadiah, dan sekalian coursemate aku;p

baru-baru ni sempat berYM dgn shahrul. tu pun dia tego aku sebab aku komen kt fs dia srh dia tgk blog aku..kononnye ade satu post aku tujukan khas utk dia.. dan plan itu berjaya... so dia dh melawat la blog aku yg cute nih..heheh... sempat pulak dia mtk aku upload gmbr skul..hehe sebabnye? aku kate nti aku nk tulis cite 'dahulu dan sekarang part II' amboi2...dan start baca tak menyempat2 la pulak...


ok lah demi memenuhi permintaan shahrul, pia dan kak nadiah yg mahu tgk gmbr school of chemical sciences, usm selepas dicat, makanya aku pon dgn segala hormatnye mempersembahkan gmbr2 ini.. kalo tak puas hari maaf la...i tau wat research je..bukan professional photographer..huhu

jgn tatau, skul kite dh ade signboard nih;p



foyer yg kite dok lalu hari2 tu dan jugak menjadi tempat lepak;p



haa...tgk2 lecturer mane ade lg lecturer mane yg dh pindah



cewah...postgrad pon leh ltk gmbr kt foyer..tp depa x update:(



pokok jambu batu dh kena tebang, diganti ngan pokok lain..baru je tanam nih



ni bhgn blkg skul yg menghadap skul bio tu..nmpk x ade 3 tone kaler?



belah belakang skul yg menghadap parking yg luas tu (tempat aku parking dulu2)




ni kt jalan kecik antara skul kite ngan skul maths




dlm skul



tangga dh ade tiles tau!


swing door kt 1st floor..



lab baru...tp undergrads yg dpt guna



bhgn dalam lab baru;p



bio skul is under construction...skul kite dpt office baru, tp xda gmbr




masjid pun dh dicat baru..




pusat kesihatan yg baru (kak nadiah dh tau yg ni..)

dan khas utk shahrul, ni gmbr asrama lama ko!



dan khas utk pia, miza, idah, zam...desa saujana kite;p



research aku

research muna

**gmbr research tu sengaja diletak supaya korang sume bersemangat utk smbg master jugak! join the club cepat! mari kite wujudkan komuniti masterji kite;p

5 pengomen tegar:

NaDiaH SiDeK said...

wah..cantik..cantik. lab baru tu kat belah mana? masjid tu akk sempat tgk la. hmm..nnt akk gi usm semula tgk2 cat pudar dh..huhu..

wakaka...akk tak terasa pun nk wat master kimia dh wpun tgk gmbr2 research tu. terima kasih la ye wat susah2 je. dh ada anak ni lain skit pemikiran. risau duk terdedah dgn chemical setiap hari...pastu udah le kena ngadap dgn anak. nnt tak psl2 effect lak kesihatan anak! huhu..

so...nasihat akk...smbg la master & phd & cuba habiskn cepat2 sblm kawin & ada anak..takut nnt berubah fikiran mcm akk lak. haha!

insyaAllah nk jgk study lg tp bkn bidang kimia la :)

cik oryza said...

lab baru tu kat tingkat 2, sebaris dgn lif, betul2 depan lorong bilik mr chow...

psstt..sy pun fikir nak tukar bidang jugak..hoho

nur said...

perghhh..dasatt!

cik oryza said...

lawatan wajib diadakan...utk mengesahkan kejadian...heheheh

cik oryza said...

lawatan wajib diadakan...utk mengesahkan kejadian...heheheh

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U