JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, September 3, 2009

balik rumah lagi!

wahai semua org yang sedang membaca post ini! budak kelantan yang dok blaja kt penang ni akan balik kampung lagi... tapi budak ni bagus kali ni.. kejenye dah settel.. hoho... bagus ek!

paper yg dr suruh budak tu betulkan, dh siap di sent ke chemical engineering journal pun.. (alhamdulillah! aku sungguh lega!) skrg kite tunggu keputusan ye.. sama2 la kite doa paper tu accepted..tolong doakan jugak ek!

keje kedua yg settle, aku da anta abstract ke seminarygsampaisekarangakutakretinkeja tu! hehe.. lewat 3 hari drpd tarikh sepatutnye... xpelah... bukan lewat seminggu pun kan..huhu... lgpun sv aku ckp rmi ja lagi yg x anta.. see! aku x wat komplot ngan sape2 pun..tp rmi je yg x anta.. bukan salah i ok..tapi takut la pulak kena rotan kt dekan sebab anta abstract lambat.. heheh.. ini adalah merepek sahaja.. mane ade sape2 penah kena rotan sebab anta abstract lmbat da... huhu

maka, aku akan balik rumah mlm ni. naik bas budaya dgn discount 10% pada pukul 9 malam, dan dijangka sampai pukul 330 pagi. pagi esok sahur kat umah! sahur esok makan nasik! hoho! sungguh menarik!

*keje blm siap, tulis thesis..huhu.. macam siput je aku tulis!

2 pengomen tegar:

Diari hidupku said...

uwakkk..uwakkk..uwakk..balik lagi..jelesnyer i..huhuhu..

cik oryza said...

haa...tu la kak yati.. kalo jadi org kelantan mesti leh balik selalu...hehehe

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U