JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, September 28, 2009

i am officially retire from farming;p

disebabkan aku ni makin dihambat kesibukan terutamanya mak ayah aku yang bising2 tnye bile nk siapkan thesis (org lain mak bapak dia tnye bile nak kawin..apsal aku dpt soklan lain?:(), pastu bz nak marking report yang setambun tu, maka aku terpaksa (diulang, TERPAKSA!) announce yang aku nak berhenti tanam pokok kat facebook tuh:(

walaupun sbnrnye aku dh lama x masuk farmtown yang aku syg gila tu, dan aku tak tanam ape2 kat barn buddy, tp aku ade lagi menanan kat gardenhood ngan sunshine ranch (byk gila farm aku!) tp ni betul2 nekad (kot) nk brenti menanam jap..huh! asek menanam xnmpk hasil (CAMPUR KENA CURI, TU YG MENYEBABKAN AKU TAWAR HATI SGT TU) dan internet yang ala2 sepoi2 bahasa nih, maka aku stop la.. hehe..poyo je..

utk kak nadiah, naiem dan muna, teruskan menanam ek! heheheh

6 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

akk pun rs bosan gak kdg2 dgn game2 tu tp dh namanya org duk rumah sepanjang hari...masuk jugak ke farm2 tu semua :p

cik oryza said...

nk mrh sebab sayur kena curi sbnrnye..tu yg mogok tu..haha.. akak jenguk2 la farm sy je..hehe

naimbakhir said...

saye masih setia diladang!! time cuti je la..bln oktober start rutin harian balik..haishhh

cik oryza said...

teruskan je la usaha tu..weh, jgn anta sayur kt sy..sy xmo..haha

naimbakhir said...

nak anta gak..biar awak tensen delete..kuang kuang kuang...

cik oryza said...

sy dh ignore la..haha

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U