JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, September 2, 2009

kalaulah....

kalaulah tulis thesis tu mudah, maka aku akan tolong siapkan thesis 5 calon master dan 5 calon master dlm masa satu sem.. TAPI MASALAHNYE BUAT THESIS BUKAN MUDAH!

kalaulah tulis paper tu mudah, maka aku nk tulis sume research paper budak2 kt skul aku.. MASALAHNYE AKU PUNYE PAPER PUN 2 BULAN BARU SIAP...

aku sbnrnye rebel sebab org dok tnye thesis.. mai try tulis sini.. mai try ade PID mcm aku... rase mcm mane satu hari ko takleh nk wat keje.. aku x mintak ko rase pun PID tu mcm mane.. aku mintak ko paham je okey

*anda buat thesis anda, dan sy buat sy punya... sape cepat, dia hbs awl. sape lmbt dia hbs lmbt.. tu je... sy tak mampu nk cepat2

2 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

tak baik berkalau2... :)

cik oryza said...

huhu.. tu letak tapi kt blkg tu.. neutralkan balik.. hehe mcm tindakbalas ape je kan?

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U