JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, September 4, 2009

blog sengal, tapi aku suke

setiap org mesti ade blog yg jadi fevret dia kan? kira pantang ade post baru, terus baca.. hehe.. opss..bukan nk perasan blog aku ni ade org baca okeh!

aku nk bgtau korang satu blog yang aku paling suke baca... kira pantang penulis ni update, aku akan baca... tak update pun aku visit jugak...

penulisnye sendiri terkejut apsal aku suke baca blog dia. siap kwn2 dia kate blog dia tahape2 je.. tp tu sume kan subjektif...hehe

kenape aku suke blog dia? blog dia sgt bersahaja...cara dia cerita agak sengal2 sikit (gaya aku suke la tu...) aku kan sengal! hehehe pastu kalo aku baca blog dia mesti aku gelak sakan punye la...heheh..

aku siap rekemen kt nabil, bukan raja lawak. dan dia pon suka... heheh

nk try baca x? cari la kt link kt tepi ni..nama sebuah jalan... pas baca bgtau la aku mmg tah ape2 ke menarik yea;p

opss...aku tau blog ni melalui blog walking je...tu la...jauh perjalanan luas pemandangan (lah sangat!)

5 pengomen tegar:

Jard The Great said...

hapacrita ke?? ehehe.. die tu mmg poyo abes..

Jard The Great said...

hapacrita ke?? ehehe.. die tu mmg poyo abes..

cik oryza said...

tak...tak... dia bukan femes blogger...

aman said...

aa memang poyos gile mamat tuh..huhuhu

cik oryza said...

aman: laaa... poyo ke... hehe

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U