JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Tuesday, September 1, 2009

sleep disorder #2

huhu.. mcm da jadi topik hangat pulak masalah aku nih... topik hangat kt blog aku la.. aku kan seakan2 ade tema2 khas utk setiap mgu.. hehehe

disebabkan aku xleh tdo, maka aku tdo pas subuh.. tp tak smpi zohor la hari nih.. ok2, no more tdo ptg hari nih, supaya mlm ni aku tdo dgn sgt berjaya.. huhu

dan disebabkan aku telah mengqada kan tdo aku tu, aku termiss janji aku ngan sorang budak nih. mamat yg sepatutnye replace aku ngaja tusyen tuh.. haha.. nasib la labu.. dia pun satu, msg 20min before masa yg sepatutnye jmpe.. haih.. kalo aku x mandi lagi, mane sempat, kalo aku x iron baju lagi mane sempat.. DAN KALO AKU TAK BGN TDO LAGI MEMANG SGTX SEMPAT! dan aku hanya terjaga bila dia cal.. huhu.. adalah satu tindakan yg sgt merepek kalo aku jwb call tu.. kantoi la nti.. huhu.. bukan sume org faham maslaah sleep disorder nih! xpe la nti2 aku free aku msg dia, biar aku lak pg kt hostel dia. settle masalah...

*weekend ni berjaya menyusun jadual balik rumah, siap la, aku nk betulkan jadual tdo dulu.. heheh

2 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

amboi..duk susun jadual blk umah lak dia

cik oryza said...

hahaha... akak jeles..
perancangan rapi nih;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U