JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, September 11, 2009

aku rasa macam ini satu putar belit ayat sahaja...

bangun2 pagi, ade satu email dr SV aku.. hm.. dpt mengagak sbnrnye isi email tu.. hikhik

ape isi dia?




"WITH REGRET, WE MUST INFORM U THAT YOUR MANUSCRIPT CANNOT BE ACCEPTED ...bla bla bla"




hoho... nasib baik ko reply cepat ckp nk reject..kalo aku tgu 6 bulan baru ko kate reject, mmg nak kena sekeh ngan aku la!

dan sebab mereka reject paper aku, nilai scientifik yang rendah.. hm..kepala hotak sungguh.. aku sakit2 pala wat mechanisms... sakit hati nih..aku rase value dia lbh tgi dr 1st paper aku.. tp tah la.. dh terlampau banyak kot paper dlm bidang aku nih.. sb tu dia pilih yang gile2 bombastic nye paper baru nk accept..hehehe

takpe2...aku redha je la..hikhik.. tak macam masa mula2 kena reject dulu..aku siap leh lalu lane motor dgn kancil aku lagi...insya allah kali ni ok:p

2 pengomen tegar:

cik idah said...

aduhh..seyes ke u lalu lane moto ngn kancil?
dasat gak ek hehe prasaan kne reject paper, phm tu.
cayo2 cik fana..u can do it!

cik oryza said...

ha la...try klik kt link tu baca cite,... sibuk motor2 kt blkg hon sy sebab lalu jalan deorg. kejadian di jelutong expressway..huhu...

ala..dh biasa dah ngan kejadian reject mereject ni..alah bisa tegal biasa..huhu

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U