JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, September 10, 2009

aku, mereka dan etika

sbnrnye aku nk tulis cite ni dr last week..tp malas la pulak..(rasenye angin M kak nadiah dh sampai kt sini..hehe)

cite pasal student baru aku la.. kan last week berlaku pertukaran lab antara budak2 1st year, so aku dpt la student baru.. kalo nak dibandingkan student rabu quarter lepas ngan quarter ni, student quarter ni agak cepat kejenye..dan friendly jugak.. huh! kelas 1st dah buat aku mcm kawan2 dia je.. tapaham betul budak2 sekarang..hehe

ade satu grup tu siap lmbt last week.. sbnrnye experiment tu mmg lmbt sikit, kecuali dua grup yg buat.utk lab aku, report mmg kena anta on the spot..xleh tangguh2.. so budak2 ni dgn muka 5 sen nye tu merayu nak anta esok.. hm.. tgl 3 soklan pun nk tangguh esok.. aku bagi la sedas.. "ha, awk ni kalo buat dah siap dah...ni dok bising2 nk anta esok, mmg la smpi esok tak siap" huh..tak dilayannye..sibuk jugak mintak nk anta esok..kalo aku, aku nk anta hari yang sama..tak larat aku nk pg lab kat atas bukit tuh.. tp lastnye siap jugak la.. tu pun pada masa kecederaan.. kalo tak, aku mmg nk halau kuar 15 min before 5.. (sbnrnye GA malas nk tempuh jam)

yang tak tahannye tu, ade satu permintaan yang aku mmg x dpt nk tunaikan.. deorg mintak aku anta mereka ke kelas.. hurm.. itu melanggar etika rasenye.. kalo budak2 lain nmpak aku tumpangkan mereka, dan kalo mereka report pada dean.. sape yang kena? erm...

dis week pon still sama..mintak tumpang lagi.. bukan taknak bagi adik oi....tp salah:(

ade lagi satu permintaan dr mereka.. ajar KAT141.. hurm.. yg ni insya allah akan diusahakan.. kena tgk balik la jwbnye.. nenek pun da lupa cu... haha

*deorg teka umur aku 22.. hehe ustazah LAA aku pun igt aku 22... heheh.. mmg la 22... tp tmbah lagi dua...hehehehe.. ade sape2 nk rahsia awet muda aku tak? hoho

7 pengomen tegar:

naimbakhir said...

konon 22..hahahaha
saye ni baru 21..cane? :p~

naimbakhir said...

konon 22..hahahaha
saye ni baru 21..cane? :p~

naimbakhir said...
This comment has been removed by the author.
cik oryza said...

21 campur 4
hahahah

naimbakhir said...

erkkk..terasa tuanya diri..hu~

jijie said...

22 ek?
sy br 15thn..hihi...
huk aloh..pi jela clas sndiri..
ngengada nye diorg.. sy dlu berjalan kaki dari RST smpai ke pusat bahasa..cool je..kihkih

cik oryza said...

mane leh teka 15... kan dh abes degree.. sah2 22 and above..

manje sgt budak skrg.. ade junior sy tu dia kate dia mtk tumpang kete kem komanden. dan kem komanden bagi.. melampau tak?

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U