JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, September 24, 2009

sickening driving attitude...

aku, selaku penang driver xreti nak drive bersama orang2 minda ketiga dan orang2 yang repeat ujian undang2 berulang kali... sungguh memualkan! aku rase nak muntah je tgk mereka drive mcm haram nih!yucks!

di mana tempat orang2 memandu secara haram nih?

erm..kat hometown aku lah! takkan aku nak beraya kat penang lak..huhu

ok, di sini (memandangkan aku tak menggunakan siput utk surf tenet) maka aku upload beberapa gambar ok...korang tgk la puas2 ape yang mereka buat

aku lupa nak highlight lampu ijau tuh...actually lampu ijau tu dah more than 5s, tapi korang leh nampak tak lori sial tu still lagi langgar lampu merah.. awak tu dah la besar, kan langgar ape2 tak pasal2 meninggal free kawan tuh.. bukan setakat lori je la, kete pon sama, pajero pun sama.. kat hometown aku, benda nih very-very-very the common..haha.. kalo tak raya pun jadi jugak..kalo raya lagi banyak jadi.. bulan pose jadi jugak.. kirenye nafsu & ketaksabaran bile2 aje...hehe.. aku ni berani jugak, kalo aku dok depan, asal ijau je aku akan terus ke depan, pastu kalo ade kete bangang yang langgar lampu, aku akan hoooooooooooooooooonnnnnnnnnnnn panjaaaanggggggggg panjannnnnnnnnnggggggg bagi malu kete tu.. aku? tak malu ape..sebab hak aku.. aku tak paham la org sini.. what should i call them? stupid drivers ke? kalo kat penang mmg susah nak jmpe mcm ni.. langgar lampu merah yang baru sesaat bertukar tu ade la, tp kalo dah 10s, org hon la...susah la nak drive kat kb nih! xreti aku.. bodoh2 blake drivers dia..


ha...ni lagi satu..org dok bz jam, dia dok potong kot kiri.. nak buat mcm mane, otak dok kat enjin kete kan..huhu.. aku, dan satu kete plate penang duduk betul2 kat line tepi.. so kalo betul2 bercita2 nak potong kot kiri, ko lalu la atas tanah..huhu

2 pengomen tegar:

rumaizah said...

sori.. tapi sy mmg takut cara org penang drive.. selalu je komplen cara my guy fren drive.. dtg sini, dia plak kutuk kita..

cik oryza said...

kt penang ni mmg laju dan samseng, tp deorg still ikut peraturan.. kalo kt hometown sy, dh la slow, langgar sume sign..teruk sungguh!

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U