JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Tuesday, January 5, 2010

mari berpicnic!



hari sabtu lepas, 2 januari 2010, aku, kak apai, kak jenny ngan waheeba telah pergi berkelah... plan asal, nak duduk tepi pantai.. sebab? aku mmg suke dok tepi pantai.. tapi, rancangan terpaksa diubah serta merta...

aku nih bukan main lagi beli roti, beli tuna, beli juice, konon2 nak makan tepi pantai.. dok sedap2 menikmati makanan nih, dtg la 'seseorang' mendekati grup kami nih.. kulitnya hitam. mata merah2 sikit.. dia merepek ape, tah lah aku x dgr... tp dia claim yang dia muslim.. so what? sesama ahli keluarga pun boleh saling berbunuh.. ni pulak org baru jmpe tepi pantai... aku bukan la nak bersangka tak baik, tp dr segi peampilan, percakapn yang merapu tuh, keselamatan diri perlu diutamakan..

ok smbg balik cite.. mula2 dia merepek kami buat x dgr.. ppas tu dia pegi blkg buat ape tah... pas tu dtg balik merepek lagi.. mata berair mcm baru pas nangis... apekedehal? nak roti aku ke ape nih???

disini aku perasan dia dok ulang percakapan yang sama.. slaah satunya dia pernah blaja kt arab.. nak je aku suruh dia cakap arab dgn waheeba.. dh kate pernah blaja kt negara arab sgt kan... tp aku diamkan aje.. takut lak di apa-apakan.. kalo ikut mulut laser aku campur mulut laser kak apai, mmg melecur la mamat tu kalo kena...

2nd thing dia kate ade org kate dia ni buat kacau.. so pgl polis... dia kate pgl la, dia x tkt, general tu ape tah hubungan ngan dia.. betul ke x wallahualam... masalahnye sape general tu? hurm...

dah banyak sgt merepek, aku bagi arahan kakak2 aku packing barang.. demi keselamatan.. so aku start kete, pegi taman rimba... siap leh main celup2 kaki dlm kolam lak tuh...

nx tym aku nak plan lain.. waheeba x puas, aku x puas, kak apai x puas, kak jenny x puas.. nx tym kite spend sehari suntuk kat sane ye!

*gmbar dr fon waheeba

5 pengomen tegar:

Apai said...

wahh u mskkn jugak pic gedisss tu adehh..

cik oryza said...

gadis jelita dgn gaya manja tu ke? mesti lah... hehehe...

siap buat blur tang aurat tu.. haha

Norhayati Ahmad said...

mmmm bestnyer...nak ituttt...

Anonymous said...

hati2 kawan2 sume...hahaha.... siap blur photo ok...tgk kat kaki tuh... ;)

-ngegeh-

cik oryza said...

kak yati: dah terlambat.. haha

megat aka anonymos: sukehati sy la.. sy xnak kawan2 sy berdosa

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U