JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, January 4, 2010

Happy Birthday Shuhada:)



dalam geng kami, shuhada a.k.a shu adalah kak long. shu lahir awal gila.. hari kedua tahun 1985 dia dah lahir, instead of me, hari ke 53 tahun 1985 baru aku lahir, muna hari yang ke ratus-ratus, dan waheeba pulak hari ke 354 thn 19xx dia lahir. elok la tu.. sorang hari kedua selepas thn baru, sorang lagi, hari kedua sebelum tutup tahun..

jadi, semalam kami celebrate birthday shu...sehari lewat drp hari yang sepatutnya.. aku jadi pelakon utama (ehem ehem) aku kate konon2 aku ni tension sebab thesis, ajak shu pegi pantai utk release tension (ni mmg perangai aku, bile tension je nk g pantai), masa ni muna dan waheeba akan dtg dan buat surprise. tibe2 hari gelap mcm nak hujan, aku cakap x jadi, dan nak tdo... (shu dah pelik dah kat sini.. aku jarang merungut pasal thesis kat dia, dan aku jugak xpernah bagi alasan mengantuk!)

so kami replanned.. lastnye aku ngan muna decide nak terjah rumah shu je.. terjah edisi masterji! jangan x tahu, mase kami sibuk2 nak beli makanan la shu sibuk nak ajak muna pegi qbay utk redeem hadiah.. huh...

menu kami semalam: KFC, dan JCO. kami x makan kek semalam.. banyak sgt celebrate bday dlm masa terdekat nih.. huhu





UNTUK SHU, SELAMAT HARI JADI YANG KE25 (DAH SUKU ABAD KITE YE!), SEMOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI, DIBERI KESIHATAN YANG BAIK DAN SENTIASA DI BAWAH LINDUNGAN ALLAH.

2 pengomen tegar:

Norhayati Ahmad said...

Farhana..tolong sampaikan salam n ucapan "HAPPY BESDAY" kat shu...

husna said...

amin...
hepi besday SHU!!!!

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U