JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, January 18, 2010

aku budak tension yang cool;p

dari semalam, ade beberapa benda yang buat aku amat tertekan...

perkara satu
labmate aku dok email pasal paper nak publish kt clean tu.. bahagian aku dh siap oke! tp kena buat bahagian yang dia tulis dulu tu.. ni yang tekanan darah aku naik nih!

perkara dua
family matter... gilos! sblm ni jarang la nak ade masalah mak x sihat bagai.. hurm.. mmg la betul mcm yang allah janjikan: sesungguhnya Allah takkan turunkan satu2 ujian tu melainkan hamba-Nya tu mampu menampung ujian tu (aku translate kot bahasa aku oke!) owh, maksudnye dulu aku x mampu lagi nak tanggung, tapi bila umur dh meningkat nih, aku makin kuat.. wah! wah! aku sudah matang jugak akhirnya!!!!

perkara tiga
lagi aku tak nak cakap! aku menci nak igt!

penyelesaian
aku bangun pagi dengat keadaan kepala berdenyut-denyut.. mandi2, dok depan laptop.. pastu visit farm.. pastu komen2 kt fesbuk tuh.. pastu baca journal jap.. pastu aku main lagi..selama ni jarang tulis kt wall org tibe2 aku tulis kt wall deorang... asal aku bahagia la kan!

*utk dia tu yang sentiasa support aku, tq tq tq.. hehe
**utk manusia2 sengal dan berhati jahat tu.. tunggu Allah balas cash pada kamu! aku dah bank-in doa pun!
*** utk paper yang x accept2 lagi tu.. ikut la nak jadi ape.. atleast aku dh ade satu instead of org lain yang habuk pun x nampak!

4 pengomen tegar:

Anonymous said...

neh yg riso neh...sy bnyak ngumpat awk...apa tergolong dalam deposit-doa jgk ke??
huhhuhuhuh..........

=ngegeh=

cik oryza said...

aaa.... termasuk la tu.. padan muke

Nadiah Sidek said...

sape manusia yg sengal tu? meh habaq kat akk

cik oryza said...

kak nadiah leh tolong lepuk x nanti?
huhu

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U