JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, January 31, 2010

sangat2 sedih!

dari satu link ke satu link aku berjalan...dr 'hanya picisan' ke mane2 tah aku berjalan dan aku menemui INI dan INI sungguh! aku sangat terkejut.. dalam aku dok sibuk cari info pasal illuminati, terjumpa pulak yg lain.. bukan nak kata, tapi sampai tahap menitiskan air mata lah...

dulu, masa blaja sirah, slalu aku bayangkan mcm mane Rasulullah menempuhi golongan2 yang menentang baginda.. susah bukan? tp sekuat mane keadaan tu, segenting mane keadaan tu, aku tak pasti. hanya mereka pada zaman tu je yang tahu...

tapi bila aku menemui 2 blog ni, aku sangat mengagumi semangat juang org2 terdahulu.. blog2 ini hentam Islam habis-habisan.. mungkin betul kite dihentam sebab sikap kite sendiri yang lalai.. yang busuk tu penganutnya, bukan agamanye.. sume bertitik tolak dgn tidak berpegangnya kita kpd Al-Quran dan sunnah. tapi yang sakit sekali bila tgk blog2 ni, Allah dan Rasulullah SAW jugak dihentam.. YA ALLAH... terkejutnye aku... sangat melampau ni.. kalau bukan islam tapi pandai menghormati agama org lain xpe lagi, tapi ini sgt teruk.. sehingga menggambarkan Allah seperti makhluknye... sedangkan sifat Allah tidak menyerupai makhluknya.. Astaghfirullahalazim... aku takut bila org2 yang goyah imannya akan terpengaruh.. nak flag pun xleh ni... ke aku yg buta IT tah...

semoga Allah menyelamatkan aqidah saudara2ku. laknatullah berdua ni mmg patut dihumban terus ke neraka jahanam.

2 pengomen tegar:

brat2104 said...

mereka itu bodoh kerana cuba judge sesuatu yg mereka x alami atau fahami.. kesian kat dorang.. moga2 satu hari nanti, dorang ber2 akan jadi penulis yg paling tegar pulak nk menengakkan kebenaran islam.. amin..

cik oryza said...

ameen

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U