JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, January 30, 2010

tunggu punya tunggu mai mai tak mai

kontroversi a.k.a fenin x tajuk aku? huhu.. saje je nk buat gimik sikit. tp gimik x jadi je la... hehe

aku lupa skrg minggu pembelajaran yang ke berapa.. ke4 ke? ke5 ke? patut dlm masa2 sekarang nih dah ade fire drill kt hostel.. tp bukan la aku nak turun macam last sem... tidak... tidak sama sekali... sem ni aku dh tetapkan supaya tak turun... x kuase aku nak turun la.. satu sem jadi skem cukup la...

makanye mengapakah aku tertunggu-tunggu bila fire drill?? AKU NAK SOROK KASUT2 AKU KAT LUAR, DGN RAK KASUT KAT LUAR TU DLM BILIK... konon2 nak bgtau pak guard xde org atau orangnye dah turun.. bilik aku kan dekat tangga utama.. maka tipu helah diperlukan disini..

punye la aku tunggu fire drill mcm buah x gugur. apsal la x dtg2 lagi... aku pulak asal dgr moto kt bawah ni (tempat pak guard punye check point) mule la berdebar.. konon nak buat jahat, tp berdebar x tentu pasal.. HAMPEH!

dua hari ni baru aku ingat nape org x sibuk buat fire dril.. orang nak pilihanraya laa... ape jadah nak buat fire drill... org sibuk dok buat rapat umum nun.. kalo kebakaran pun org xpeduli ;p

azam aku sem ni: jangan turun masa fire drill.. MUKTAMAD!

4 pengomen tegar:

brat2104 said...

haha... itu la manisnye belajar.. menjadi skema.. x seronok nnti bila dah x join segala kelam kabut tu..

cik oryza said...

kt asrama sy x best sgt... penghuni dia sikit je... kalo ramai mesti best.. lg satu sume sini dh tua sebab stdnt master n phd, jd kurang happening la

brat2104 said...

lorr... cane kalau tiba semua pakat xnak turun? sian org yg handle fire drill tu frust. haha

cik oryza said...

xpe... jadi bole la dia jadikan pengajaran supaya x selalu sgt buat fire drill
huhu

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U