JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, January 28, 2010

rumaizah punye keje...;p

cikgu rumaizah ni suke tag aku.. nasib baik la aku suke jawab soklan;p siap dpt award tu... jangan main tau!



1. 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.
-leh tepek pun sebab rumaizah yang ajar... kalo x, sampai sudah aku tak reti cmne nak buek

2. Make sure u take the pic n said it is from
-rumaizah

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.
-kak jenny kate aku ni sensetif
-kak apai kate aku cerewet
-kalo mood oke aku cakap banyak smpai org bosan nak dengar;p
-kalo aku xde mood, org ckp pun aku buat xlayan (kejam!)
-aku suke menjahit, tp aku jahit tak lawa pun
-aku dh bosan dgn master aku.. syhhh... diam2 tau
-aku bercita2 nak bukak cupcakes shop.. tp ramai bising suruh aku cari keje sesuai dgn qualification
-aku dah x sabar nak bukak braces!!! yeay!!! april 11!! cepat2 la datang!!
-berangan2 lepas submit ni nak bersenang lenang kat rumah
-one fine day aku akan pergi melancong ke sume pantai kt mesia;p

4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog :
-kak husna
-kak nadiah
-nabil
-azy
-kak yati

5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged!!!
-baik bos!

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U