JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, January 27, 2010

mengumpul semangat yang tersisa

kalo ditanya kepada masterji2 yang dah lama buat labwork (dan ala2 dah nak habis) mostly jawapan yang kedengaran "dah fade up!" tak pun "rasa macam nak quit je" siyes! seksa gila.. aku pun terasa jgak.. tapi ni hanya applicable pada org2 yang bkan workaholic sahaja.. kalo org yang workaholic tu xde maknanye.. 24/7/365 kt lab pun deorang x kisah.. hurm...

aku balik baruni, aku janji ngan ayah aku by march or april aku nak submit.. lantak la 2,3 bulan ni hidup tungging tebalik pun.. kena siapkan jugak nih! sem depan aku dah xnak bayar tuition fees dah...

utk orang2 yang aku sayang, mak, ayah, 'dia itu', adik2 aku, aku mendedikasika usaha aku untuk anda sume.. bukan untuk diri aku dah ni,... kerana aku mmg tidak suka dh dgn ape yang aku buat ni.. dan aku paksa diri buat suma in kerana Allah Taala sahaja..

ya allah berikan aku, kak husna,kak marina, kak bed dan org2 yang sedang struggle ini kekuatan dan ketabahan utk siapkan thesis cepat2 dan kami mahu blah dari sini... (hoho leh lak aku guna perkataan blah ni?)

5 pengomen tegar:

husna said...

amin...

semangat farhana semangat.. yeah.

kak husna pon dah tak larat dok lama2 dah..

brat2104 said...

jgn giv up.. kwnku amik masa 5 thn abiskan master.. mmg gitu klu research..

cik oryza said...

kak husna: ameen

my: doa la byk2 utk sy ye

liyana said...

waa.. name ku ada disebut.. terharunya...

cik oryza said...

terharu kena menangis sikit.....huhu

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U