JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, February 28, 2010

kak nor melancong di penang!!

sepupu aku, kak nor telah melancong di penang sempena cti 3 hari ini... dia sampai kt Butterworth lbh kurang pukul 3, aku pegi amek dia kt sana dgn feri (bukan aku bawak feri ok!) dan patah balik ke penang. hari pertama, kami jalan2 kt ferringgi... tengok org main paracute, jet ski sume, then malam jalan2 kt pasar malam yang panjang tu... rase mcm nk tercabut tumit kaki aku tau!





2nd day, impian nk pegi bukit bendera tak tercapai sebab tgh renovate lagi... asik2 renovate je... kesian pelancong aku tau... so kami lepak2 kt pnti shamerock sebelum bergerak ke toy museum... penat sungguh bergaya kt toy museum tu... huh.... (nabil belanja tau!!! tq nabil)






ni dlm toilet tau... huhu

pastu jalan2 kt chowrasta.. huh!!! penat suuuuuuuuuunnngggggggguuuuhhhh! mcm nk tercabut buku lali aku!!!

petang lak, jln2 kt pdg kota... siap mkn pasembor tu... pas tu jalan dan jalan dan jalan lagi...


ha... aku pun dh penat edit gmbr... maka tamatlah cite aku kali ni:p

8 pengomen tegar:

nabil said...

satu je conclusion, kalau bab posing serah kat kak nor. memang terbaek lah!

heheh. nnt nak gamba yg ada muka saya ye :P

cik oryza said...

itu la pasalnye... adui... akak lak malu bile dia buat mcm2 gaya;p

nti dtg la bilik amek gmbr;p

brat2104 said...

ngeri bila ingat balik nampak babi gantung dengan penuh maintain kat chowrasta tu.. adoi..

cik oryza said...

ek? xpernah nmpk pun...

Norhayati Ahmad said...

x sangka kat Penang ada museum..kat mana tu..k yati x pernah tau pun..macam teringin jer nak pegi..

cik oryza said...

dkt copthorne hotel. otw ke ferringgi tu.. tp dia belah kanan kena wat u turn..

brat2104 said...

ada.. masa tu terkedu je tgk.. (babi gantung kat kedai)

tp xtau la klu tu lembu. rasanya x mungkin

cik oryza said...

tgk la muncung dia kalo nk pasti;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U