JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, February 18, 2010

telefon rosak dan tiada siapa mahu berbicara dgn aku

dua tiga minggu lepas: fon aku ade background music... hahah... bukan music, NOISE! tak reti nk explain noise tu ape... ni term yang kami guna utk instrumen... nanti nak fikir... apekah itu...

minggu ni: makin melampau lak noise tu! sakit telinga tau... siap kena sound ngan semua org lagi..


***********************************

adik aku: weh.... bisingnye tepon kak long nih... kena lempar ke laut dh ni!

***********************************

kawan aku: nurul!!! apesal bising sgt tepon nurul ni???


***********************************

mak aku (baru semalam jadi): oooo balik jumaat.. smpi ptg ke...
aku: ha a.. smpi petang. simpan kan makanan yg beli kt pasar tani utk kak long ye! mak kat sana panas ke?
mak: hujan... eh bising nye tepon ni.. dah la... letak la bising sgt ni..


***********************************


huwaaa.... xleh nal ckp ngan sape2... tepon ni mmg nak kena lempar ke laut!

3 pengomen tegar:

brat2104 said...

jangan lempar.. repair selagi boleh.. henset saya pon dah xleh baca skrinnya.. nak buang masih tersa sayang..

cik oryza said...

huhu.. repair x tahu bape juta pulak kena ni... aduh.. dugaan di masa pokai

brat2104 said...

kalau setakat noise patut xmahal kot

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U