JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, February 24, 2010

suku abad

25 tahun yang lalu, mak aku bertarung nyawa untuk melahirkan aku di HUSM kubang kerian semasa org sibuk menunaikan solat jumaat.....

tahun ni.... selepas 25 tahun, aku pulak kt usm... huu... siap blk rumah untuk celebrate usia yg boleh guna perkataan abad dah ni... kalo dh boleh guna perkataan abad maksudnye dah banyak...huhu

mak aku siap beli kek blueberry lagi.. tp xbest lak sebab adik2 aku nyah ngan faris xde kt rumah... kalo x musti best punye...

kek blueberry yg mak beli:)

ni hadiah yg bermakna utk 25th bday ni...xde la best pun, tp sebab aku buat smpai menangis2, aku suke la... hadiah diterima 3 hari sblm....

email dr... hooreyy.. eh silap.. alhamdulillah...

dan ni pulak org2 yg wish kt facebook... thanks a lot..sebagai tanda terima kasih aku post kt sini ek... sorry xdpt reply.. kt kampung haritu:P



6 pengomen tegar:

Anonymous said...

harus ditgk dari bawah, bukan dari atas....hehehee... ;)

-ngegeh-

Nadiah Sidek said...

yay..farhana dh tua! hihi..

Norhayati Ahmad said...

HAppY Belated Besday..semoga dipercepatkan jodoh..

cik oryza said...

anonymous: haha... ala... sy ikut susunan kt fb je

kak nadiah: bukan tua... berpengalaman... huhuu

kak yati: tq:)

husna said...

dah sama umo ngan kak husna..
ngeh ngeh..
hepi belated besday!!!

cik oryza said...

kak husna: sama untuk 2 bulan je... huhu..

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U