JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Tuesday, February 9, 2010

busy dan stress lagi...

permulaan yang baik utk bulan cinta (aku lahir dlm bulan cinta oke!) kerana aku telah menulis satu entry satu hari.. tp sabtu lepas aku dh mula study bab kinetics and isotherm utk thesis aku.. bab paling susah oke.. jadi pas mengkaji model2 yang bernama omputih tu, aku pun dah pening, harvest pokok aku kat lebun, then berusaha untuk tdo... ni lagi satu masalah.. bile dh tension mcm ni, bukannye boleh nk tdo.. kol 3++ baru gedik nak tdo.. pas tu pas solat subuh tdo sampai matahari dh mencacak atas kepala..

disebabkan aku bz, dont expect me to post something interesting for the time being.. (haha... perasan;p)

macam2 dugaan la bile nak habis nih.. tabah farhana... tabah!

5 pengomen tegar:

Firol said...

biasalah belajar2..tu masa depan

brat2104 said...

ganbatte!!! biasa la.. bila dah nak habis tu, mmg biasanya mood pon tinggal saki baki (terkenang pada kertas xm yg xabis lagi tanda nih)

cik oryza said...

firol: masa depan yg belum pasti;p

brat: berape kali tersisa da... dulu pun mcm ni la.. eh, dh ade xm ke skolah awk tu?

brat2104 said...

err... form 5 dah ada ujian intervensi..

naik sekolah sukantara (feb) n sukan tahunan (mac) .. ujian mac form 4, diagnostik form 5 (april), tgh tahun form 4 (mei)

bila nk buat amali yg byk2 tu ek?

cik oryza said...

suruh budak2 buat amali dgn mak2 mereka;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U