JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Tuesday, February 2, 2010

kalo baca mata jadi merah

malang gila tarikh 1 februari 2010. akan ku ingat sampai hujung tahun. rasenye xpernah lagi aku dok menangis dr pagi bwak ke petang.. dan mngkin aku nak sambung jap lagi.

mengapakah aku menangis? dh xde keje ke? aku ade keje.. BAAAANNNYAAAAKKKK sebenarnye. tapi aku ni jenis yang kalo mood tu terusik, mula la mogok. tapi masalahnye aku tension hari ni.. hati aku pulak mcm keropok. sekali kena penyek, hancur lebur jadi serbuk. maka aku tak tahu aku buat ape harini.. dreaming sweet nothing kot?

pastu petang tu baru la aku kutip mood aku skit2... kuar mkn ngan kak apai ngan kak jenny, pegi isi minyak then balik... ewah, balik semangat dah sikit.. aku pun mula la menaip thesis aku yang pergerakan tulisannya agak laju berbanding sebelum ni.. perasan ok! harini aku blur tahap xleh fikir nak tulis ape.. mmg berdosa besar org yang buat aku jadi mcm ni...eh sambung balik, aku dok tunggu la 'org tu' call.. dh memang masa dia call pun.. suruh tunggu kejap pulak.. ok, sabar lagi.. pastu henset aku pun berbunyi.. hooreyy dah call.. baru ckp helo, tengah buat ape, ade pulak org ketuk pintu bilik aku.. HEH! sape pulak? aku bukak2 ade kawan arab aku.. aiseyh.. nak cakap ape? ni mase aku bersama bf la...amarah dh jugak...

pastu, dia masuk pung pang pang mengadu campur kutuk sikap org mesia sikit dan balik.. dh kol 1215. aku call dia tu, dh x jawab.. dh tido la tu. aku amek inisiatif reject suma call dr fon aku.. siap la.. jangan harap aku jawab dia call.. xsuke! tapi selama mana aku dpt bertahan tak la aku tahu.. silap haribulan habis taip entry ni aku dah tukar ke receive all call balik.. aku mmg suke berperangai hampeh mcm tu kalo ko nak tahu..

aku xnak deal ngan manusia buat masa sekarang. aku kawan dgn orang utan aje skrg.

9 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

awat ni? duk bengang kat sape?

cik oryza said...

huhu... entah la kak nadiah.. sy yg sensetif sgt kot..

brat2104 said...

uukk.. uukk.. aakk... akk... akk...

penat la kamu.. aku xreti menjadi org utan.. berkawan dgn manusia semula ok?

Firol said...

sensitif jugak ni...takpe orang utan haiwan cerdik didunia...boleh kawan...kadang2 binatang tak menyakitkan hati ...

cik oryza said...

rumaizah: tak payah la berusaha smpi mcm tu skali!!! aiyooo

firol: mmg sensetif pon.. kena jadi tarzan la mcm ni;p

brat2104 said...

haha.. tau xpe.. fail ooo.. masuk kelas org utan..

manusia adalah sebaik2 kejadian.. kalau org itu menyakitkan hati, berpalingla kepada yg menyejukkan hati

Norhayati Ahmad said...

farhana faham ek bahasa org utan..

cik oryza said...

rumaizah: sapekah yg menyejukkan hati tu?

kak yati: x fhm... tp buat2 fhm

brat2104 said...

hehe.. tu kena "tanya.. sama hati.."

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U