JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, March 14, 2010

dunia sengal aku

setelah seminggu aku bertungkus lumus menukar kelajuan penulisan thesis dr kelajuan kura-kura ke kelajuan cahaya, maka aku dengan poyonye mengisytiharkan hari ni hari cuti aku.. maka aku pun mula la menguruskan kerja2 suri rumah tangga aku yang terbengkalai...

tenangnye hidup aku bila diri tak dibelenggu buku2.. heheheh... malangnye, bile aku nak tido je aku mula la terbayang2 keje2 aku.. ceit! harini hari cuti la!!! isyk!

terpaksa la aku bukak buku, belek2 kejap utk puaskan hati.. lepas tu gatal tangan nk plot graf yang aku x buat lagi... eh buruk beno pulak graf tu.. aku nk explain mcm mane tah nanti... dan aku pun give up, off laptop, tutup lampu, bukak spek, naik atas katil, tarik selimut...

taaaaaappppiiiiii kaannnnnnn hantu graf tu mengganggu tido aku!!! aku dok fikir2 apsal graf aku cmm tu, aku nk explain ape? nti dlm paper aku nak cakap ape pulak.. dush! dush!

tibe2 aku terfikir sesuatu!!! ape lagi, aku bangun, on laptop balik, buat graf lagi skali dan TAAADAAAA!!! anggun sekali graf aku... hehehe... aku dah ade reason nak bagi.. dh senang hati, aku tulis blog la pulak... isyk3

2 pengomen tegar:

brat2104 said...

musykil.. bukan ke plan asal nak tido?

cik oryza said...

xleh tido... hantu graf kacau sy:(

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U