JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, March 15, 2010

adik aku dan final year projek nya

ingat tak cerita pasal adik aku tak leh buat fyp tu? hahahah.. yang sampai menangis nagis sebab tak leh buat fyp tu.. tahukah anda bahawa hampir satu dunia dah tahu dia ni tak leh buat fyp dia tuh.. aduh laa... kuat sungguh promotion! bukan setakat aku, mak ngan ayah je yang tahu, maksu aku kt perak dh tahu, sepupu aku kt kl dh tahu, sepupu yang lagi satu pun dah tahu.. pastu dah kate xleh nak build system, aku pun mula la tanye kawan2 yang kwn dgn programmer.. konon cable aku kuat gile la kan... sape kwn2 aku yang dh terlibat dlm kes adik aku nih??
  • sangeetha-kawan kt asrama aku sebab dulu dia amek master computer science, tu pun dia nak tnye kawan2 dia jugak
  • iffah, kawan skolah aku yang skrg jadi cikgu it
  • nabil-aku tnye kot ade kwn yang tahu proggramming
  • syaz-kawan skolah aku, dia amek tesl, tp dia tanye kawan dia, kwn dia pulak tnye kawan yang lagi satu.. adoi.. dh brape degree tah!
  • kak nani-sebab kakak dia amek programming kat um nun
  • rumaizah-nanti dia nk tnye kawan blogger dia pulak
total up, min 10 org yang tahu pasal masalah fyp adik aku nih!!!

adik aku pulak? huh tahap give up dia tu mmg tak terkata... mak aku mmg x larat nak bagi semangat dah.. sampai mak aku pun give up nak bagi semangat... ahahahhaha aku jugak la setia memberi semangat kt dia (ecece)

kawan dia pulak siap bagitahu kakak dia yg adik aku nk terjun bangunan, mak dia pulak siap nak buat air yasin dh utk adik aku.. hadoi la... kesian kat sume org tahu tak...

hari ni sepatutnya dia anta draft thesis dia kt supervisor(sv), tp dia pegi bilik sv dia, bukak2 pintu pegi menangis lak kat encik tu.. adoi la adikku.... sabo je la...

nasib baik la encik tu tolong rebuild kan sistem dia... hurm.. lastnye dapat la jugak.. dr tanak pegi present tu dh tukar la nak pegi present nanti.. draft thesis tu dia anta lambat sikit la...

mak aku pun lega dh la dgr berita ni... siap xmenyempat2 nak letak fon nk bergossip ngan ayah..

5 pengomen tegar:

nabil said...

finally! ada solution jugak.

heh, dgn ayah pon nak gossip ke? iskkkk~

cik oryza said...

rakan gosip mak yang paling setia adalah ayah la!

Ahlami said...

hahahadoiii cik pipahh oii...
sampai mcm tu skali kah?
ksiann...tapi lawak la jugak! hehe

p/s: singgah blog akak jap..menarik2! hehe..pinky2..=)

cik oryza said...

thanx singgah ami.. pipah tu memang... macam itik.. bole je nk kutuk dia kt sini..dia xdtg check pun..

urji hashim said...

thniah cik pipah & kakak nya

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U