JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, March 22, 2010

best fren forever



my fren said: there's no real friendship whn we grow older (siap copy and paste lagi)

betul ke?

mungkin! sebab sume org yang ade dlm gmbr atas adalah kawan baik masa sekolah2, sewaktu sedang membesar. masa susah, aku akan igt deorang. masa hepi jugak deorang adalah antara yg terawal yg aku cari.. kawan di masa dewasa? mungkin kite kawan sebab ade kepentingan atau sebab xde kawan, maka xleh nak jadi rapat macam ni.. melainkan persahabatan itu mmg ikhlas, lillah hi taala...

aku pun perasan jugak, adik aku pun sama.. musti nak cari kawan skolah2 jugak.. asal balik rumah je mesti sibuk nak pegi melawat rumah org tu org ni (mengalahkan menteri pulak dia ni kan?)

jadi adakah postulate kawan aku tu betul?? sape setuju angkat tangan!

7 pengomen tegar:

brat2104 said...

sebab, masa kecik, kita xde masalah.. kita belum ada masalah.. belum ada rasa dengki2.. tu yg kita lagi banyak kenangan yg best dengan kawan masa muda..

kawan masa tua ni.. masing2 ada kepentingan sendiri yg nak dijaga.. boleh je bersahabat.. tapi, mungkin, kawan yg berbeza utk situasi berbeza.

cik oryza said...

hahah.. eh mase kecik ade je kawan sy cakap "nanti aku habis skolah aku xnk jmpe langsung dia nih!" ahahah.. tp mmg dia buat la.. kalo sy dulu kate xnk jmpe, skali jmpe mcm best jee.. heheee

Anonymous said...

muke sy xde pun.......arghhhh... :)))))))))

-ngegeh-

cik oryza said...

awk bkn skolah sy dulu... ape laa..

Fasiiru Fi Al-Ardi said...

maybe sbb bila dh besaq soma akan wt hal masing2 dan akan bakal mempunyai family sendiri..

baincardin said...

Support Earth Hour! yay! ^_^

cik oryza said...

Fasiiru: mungkin... hehe

bain: ala... sy takut gelap.. kecualikan sy boleh x;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U