JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Tuesday, July 28, 2009

cerita dari tusyen

aku mmg ade mengajar home tusyen, dan student aku sorg je, nur farisha. setiap hari isnin dan khamis aku akan ke rumah dia utk mengajar subjek2 tertentu. mlm tadi pn sama., keluarga ini ada menerima tetamu. tp aku just naik atas dan menjalankan tugas mcm biasa (cis ayat ala2 guru berdedikasi je) opss..lupa pulak, ini adalah part time job sahaja ye (jgn la org offer mengajar pas baca blog ni)

satu yg paling menarik tentang keluarga ini (keluarga abg foaz dan kak ija) mereka tak pernah lokek. ade aje yg ditawarkan. dan aku pulak puas menolak! huhu..(actually aku jenis mkn petang, bukan mkn malam). air dlm gelas besar tu mmg akan dihidangkan setiap kali kelas;P

dan hari ini dh jadi rezeki aku mkn roti jala..(walaupun aku tidak berselera utk mkn sbnrnye) dan aku telah menolak, tp mereka still bwk naik tray ke atas (bilik study) fuh! mcm kt hotel pulak ade delivery mcm ni. so jamah la sikit....kang deorg kate ape pulak kan? mmg makanan tu x patut dihabiskan pun (sebab tu hidangan utk 4 org la! huhu

farisha pon excited nk masuk gmbr jugak...huhu

2 pengomen tegar:

NaDiaH SiDeK said...

sedapnya roti jala! lama dh tak mkn. nk buat sendiri takde acuannya la pulak. huhu..meh pos kat akk skit :p

cik oryza said...

huhu..sengaja letak gmbr baki kak nadiah terliur..

akak, pos acuan aci tak..huhu

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U