JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, July 30, 2009

happy birthday muna:)


sbenarnya bday muna jatuh pada 25july, dan disebabkan itu merupakan weekends, kami (shu dan aku) terpaksa menunda celebration ke hari selasa (28 july)

party ala2 'surprise' tu dijayakan oleh shu dan aku. masa kami nak celebrate tu, muna ke lab (dia mmg rajin p lab malam2) masa muna siap2 p lab tu, shu berkejar pg amek aku shipping2 and etc. aku mula cite start muna smpi umah je la ek

MUNA: assalamualaikum... shu.. tok tok tok
SHU: ye muna.. jap2 (sambil bukak gril dgn sebelah tgn)
MUNA:(dl hati-apsal la shu ni unlock mangga dgn satu tgn? satu lg pegang fon kot!)
AKU: (menyorok kt dapur-dlm hati.. eh, apsal lambat sgt ni)
SHU: (masih berusaha bukak pintu dan muna membantu)
AKU:(eh, bunyi bising2 tu dah siap ke? aku pun melangkah keluar setapak.. eh, belum lagi! menyorok balik! huhu)
SHU: ok, dah...
MUNA: (tertengok kt tempat kasut dia) eh shu, kasut baru ke?
AKU: (eh! kasut aku! bole perasan lagi kasut aku kt dalam rumah! punye la aku nk sorok!)
SHU: erm...eh tak de lah..
MUNA: eh, bukan? ye kan kasut baru?
SHU: isyk, perasan aje dia!
(dan muna pun masuk, aku kuar smbil bwk kek-mission yang agak susah)

tiup muna.. tiup...

ala2 terkejut lagi la... dok bertanya detik2 cemas tdi tu



suspen gile nk bukak hadiah!


ade beberapa perkara kelakr yg jadi masa plan tu:
  • disebabkan aku dh terkeluar awal, muna realize ade byg2 org kt dapur..jeng jeng jeng.. nasib baik la dia igt mainan mata dia aje!
  • aku siap x bg shu mandi mlm tu sebab takut muna balik masa dia mandi
  • muna igt shu makan sepah2masa bukak puasa-padahal kami dh prepare nk celebrate bday dia;)
*kredit to anuar jugak sebab p sembang ngan muna kt lab (watak tambahan tanpa dirancang) kalo tak, cnfm tak sempat siap!

3 pengomen tegar:

naimbakhir said...

hahaha..suspen punye story..tringin nk smabut besday muna skali~

cik oryza said...

suspen ala2 cite hantu ade byg2 org dlm rumah..yg plg kelakar tu, budak paling penakut jadi byg2 tu..aha

NaDiaH SiDeK said...

oh..nnt smpaikn b'day wishes akk kat muna ek. pastu tny muna..dia rindu akk tak? kuikuikui..

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U