JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, July 22, 2009

new features?

ha...kalo korang selalu visit blog aku nih, mesti korang akan perasan beberapa perubahan yang berlaku di blog ni

  1. aku dah tukar background!!!- background lama tu gelap semacam..kaler coklat dan tepinya belang2 kaler gelap jugak..actually aku ni bukannye minat kaler2 tua, tapi haritu mcm berkenan je (plus nk cepat tgk blog aku ade backround jugak) setelah beberapa lama, aku mula la bosan, tambah pulak takde kaler pink yang akan membuatkan aku tertarik tu..so, balik rumah baru ni aku pun tukar background..mengapa di rumah? jawapan yang simple-tenet umah aku laju!!! hehehe
  2. kaler2 tulisan pun aku tukar jugak..hehe...just berdasarkan mix and match aje..kalo korang rase kurang menarik, maafkan la aku..aku pun buntu nk pilih kaler yang match dan timbul dgn kaler pink nih..huhu.. ape2 sugesstion dr korang aku terima dan sgt alu-alukan
  3. korang perasan tak ade box yang shows latest comment yang korang tinggal tu? baru update je tu...heheh..poyo pulak rasenye aku ni..mcm ramai sgt je nk tinggal comment kat blog aku ni..haha
  4. background live traffic feed pun aku tukar..heheh...dan sudah pastila kaler pink jugak..i really cant help myself with dis PINK MADNESS!!!
some other new things might arrive, tgu ye..huhu..(tak habis-habis buat ayat over)

6 pengomen tegar:

nabilA said...

broen dengan pink, memang good combination, memang cantik aaaa

:)

** sejak bile ntah suka pink ni isk

cik oryza said...

yea yea ade org suke!

jijie said...

sy pun suke!..KIHKIH

cik oryza said...

wah!!!!!!!!! suke kuasa empat skrg!

NaDiaH SiDeK said...

hehe...slmt me'make-up'kn blog

cik oryza said...

wahhhhhhhhhh!!!!!!!
dah suke kuasa enam!

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U