JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Tuesday, July 28, 2009

dari barn buddy ke real farming

umum (sape umum? kak nadiah dah rakan2 facebook yg main farm) mengetahui bahawa aku agak aktif menanam segala macam sayuran di barn buddy dan happy farm, dan jugak segala mcm bunga di gardenhood dan bizi mengubah2 kedudukan tanaman di farm town (sekarang sudah hampir pencen@bercuti tidak pasti)...

dan akhirnya, sabtu lepas, tercatat satu lagi lipatan sejarah tentang kegilaan aku! huhu.. sekarang kite tanam pokok betul pulak ye!

pokok ni aku beli kt tesco, harganya rm7.90. species ape aku tak tahu, tp daunnye mcm pokok setawar aje..

harapan kepada pokok baru ini:
  • sila bekalkan oksigen yang cukup kepada tuanmu ini
  • harap tak mati (walaupun daun dia dh start menguning! huwaaaa!)
  • jangan ternak ulat dlm bilik ini oke pokok!

always pink! aku mmg takkan nampak kaler lain lawa

*kpd kak nadiah, tak teringin ke? huhu

2 pengomen tegar:

NaDiaH SiDeK said...

haha! saje je highlight nama akk tu. tau la farhana rindu kat akk :p

cantik la bunga tu! meh pos kat akk.

itu bknnya menanam cik farhana...itu dh siap ditanam cuma perlu dijaga je supaya pokok tu terus hidup. ehe..

cik oryza said...

hahahah..mmg pun;p

highlight nama akak sebab akak pun kuat menanam kat facebook;p
kite kan petani moden..

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U