JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, July 16, 2009

esok aku balik rumah!


akhirnye tembok kekebalan aku utk terus berada di usm musnah jugak selepas aku called mak aku tadi..punye la banyak hasutan yang dibuat supaya aku balik rumah..aku yang mmg dlm 2, 3 hari ni dok berkira-kira nak balik pun ape lagi, terus cair mcm ais di kutub utara di kala fenomena el nino la (cis, peribahasa yang sgt educated dan saintifik!)

dalam masa setengah jam, aku sudah kembali dgn tiket png-kb, kb-png di tangan.. hahahah.. sungguh puas hati!

tapi, ade pulak dugaan utk aku masa nak beli tiket..tau2 je la stesen bas sg nibong tu..sungguh menyakitkan hati! aku nk pgl ape tah mamat2 baju hijau sakit mata/merah chinese new year yang dok tgu org beli tiket ke kl. at 1st, zaman dulu2 deorg just duduk kat platform je, tapi skrg kemelampauan semakin nyata, smpi kt pintu nak park kete pun ade!!! gila betul la! dan aku yang mmg bole tahan poyo dan sengal ni ape lagi, buat tak peduli la, siap jeling ade! nasib baik aku tak jelir lidah je tahu!

turun2 kete kena kejar lagi..hei, kalo org x cari kau tu maksudnye bukan nak ke KL la kan! apeke bangang nye aku pun xtau...(erm, dh naik angin sikit..maaf).. aku naik kt tingkat atas pun still nk promote lagi...ei, aku kate kota bharu, kota bharu la..smpi jadi adegan kejar mengejar jugak la tadi..mcm ape je kena lari2 mcm tu! geram! geram!

dn dgn keadaan termengah2 tu la aku smpi depan kaunter. siap ade mamat pulak kt situ..aku peduli ape, aku baru terlepas dari jerung nih! huhu..mamat tu pulak sengih2 ja..isyk, hilang ayu aku seketika..(huhu...ayu ke??)

aku cdg pas ni aku nak pakai board yang leh gantung kat leher, tulis kota bharu..supaya pas ni bila aku nk cari tiket org tak salah anggap dah;p

munasabah jugak idea ni kan? huhu

2 pengomen tegar:

NaDiaH SiDeK said...

lain kali kalu nk gi beli tiket pakai board tu ek. wat besar2 skit. hehe

cik oryza said...

rasenye mmg kena buat mcm tu dah!

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U