JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, July 11, 2009

It's raining outside, but for me it's a bright day


again, tajuk yang jiwang ek..huhu.. meh aku explain sikit apa maksud tajuk yang tertera..

dr semalam +/- dekat midnight hujan+guruh+kilat telah melanda USM.. so tv terpaksa ditutup, laptop jua;p

sehingga pagi tadi keadaan still sama, dan aku pulak xdpt tdo lena malam tadi..psycho betul la! so kol 5 mata aku dh terbuntang dgn sgt luasnya, nk study, agak malas (bukan agak, mmg sangat malas!) so aku pun just buat2 bodo je la..huhu...


pagi2 buta afta solat subuh aku dh merendam cadar nak dibasuh, hambek ko, basuh cadar hari ni..hehe...so kirenye pagi2 buta aku dh melakukan exercise ringan. di samping itu, apa yang telah mem'bright'kan lagi hari aku adalah pintu toilet yang baru..jeng jeng... smlm kontraktor dtg tukar.. sebabnye ia mmg dh uzur gila, siap dh terkehel pun. opss...bukan aku yang buat okeh! sume kesalahan org lain..huhu...

pintu toilet yang baru ni berwarna pink..en rosli dgn senang hatinya membenarkan aku pilih kaler aku seniri..wah! sampai ke hostel aku boleh menggunakan kuasa veto aku utk pilih warna PINK!!!!! dan inilah hasilnya! sebijik pintu yang berwarna merah jambu!


walaupun pintu pink itu tidak seswai dgn toilet yg berwarna hijau tu..tp... ada aku kisah??/ hahhah..as long as it is pink aku sukeeeeeeee

4 pengomen tegar:

jijie said...

perghh..dasat..pilih pintu wrna pink..hihi

cik oryza said...

jangan main, siap bole pilih tu!

nabilA said...

so here comes the pink pintu toilet. bangga abes la tu.

kene melawat nehhh
muahahaha

cik oryza said...

bangga tahap tak terkata dh ni!
silakan dtg melawat...huhu

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U