JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

CERITA-CERITA

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, July 25, 2009

BBQ @ PPSK

semalam persatuan postgraduate student skul aku telah mangadakan BBQ-atas suggestion sape aku pun tak tahu kerana aku start menyibuk ketika MT dh bincang sikit2.

sedar2, dh sampai masa utk berBBQ..pagi semalam sibuk la aku nih bertindak sebagai driver si bendahari (kak apai) pergi beli buah..tak cukup ngan tesco kecik kami ke tesco besar..apsal la buah habis pulak masa hari kami ade event..

pas zohor, aku pegi skul utk tlg masak2..deorg kate budak laki akan hidupkan api..(bagus la..aku ni bukannye pro nk hidupkan api). nak hidupkan api sikit punye susah. tambah pulak kami telah terbeli arang yg ade brand hypermarket..punye la bijak deorg guna compressed sawdust..hm..cepat la jadi abu:(

dlm kol 3, caterer sampai..bermula la aktiviti bakar membakar kami..baru je aku nk bakar barang itu ter'miss':start kete pegi beli..balik2, brg ini pulak tak cukup..keluar lagi..haha...dh dekat nak masak baru la aku boleh pegang penyepit tuh..huhu.. puas hati! kalo nk banding ngan org lain, aku pegang kejap je...tapi, tgn tu smpi kerah2 kena bahang api tu..WAAAA!!! SAKIT!!!!!

kemudian acara makan2 bermula; acara makan2 takyah cite byk la..bukak mulut-suap-kunyah-telan; sume org buat aktiviti yg sama;p

byk jugak dr's yg dtg..tq;p puas hati;p

tukang hidupkan api+tukang shopping+tukang bawak kete

kak apai+aku+waheeba

masterjis dan masterjo yang over excited (termasuk tuan punye blog jugak)

tiga gambar di atas ihsan blog kak husna




*xsempat nk snap gmbar..kerana aku sibuk ukur jalan je semalam;p
*aku update gmbr later ek..tenet aku mcm siput..maklumla..tenet free..
*more photos, do visit this blog

4 pengomen tegar:

jijie said...

nk ikut!!!!.hihihi
p/s mkn jgn lupe sy k.

cik oryza said...

OPPSSSS...
DH TERLUPA...
janji2..nx tym xlupa ye;p

NaDiaH SiDeK said...

akk tgk dh gmbr bbq kat blog husna. hehe

cik oryza said...

akak jeles x?
jeles x?
jeles tak...hahahahhaa

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U