JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, December 20, 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU KAK YATI DAN PASANGAN...

hari ni, 20 disember, kami dr pusat pengajian sains kimia telah manghadiri majlis kenduri kahwin super senior da great kami (kak yati) di sungai petani, sepatutnye kami manghadiri majlis di pahang, tapi jauh la sangat! pengangkutan tu satu hal dah nak kena fikir, tempat tinggal lagi satu hal.. bukan dia kalo nak tumpang tdo rumah pengantin mase org dok sibuk2 nak kenduri nih.. maka kak yati telah menjemput kami ke kenduri sebelah lelaki... nasib baik kat sungai petani.. kalo kt kl? ade ke org nak pegi? hurm...

so kami bertolak dr skul pukul 2++ (lupa tgk jam, harap maklum).. sume 4 bijik kete buatan mesia.. sebijik wira, sebijik myvi, sebijik saga, sebijik kancil..(perlu ke nak highlight? hentam je la...) mula2 tu mcm konvoi, pastu satu kete telah meneruskan pecutan... huhu..

setelah kenyang makan buah langsat (SESAT LA!) baru la kami sampai.. dok pegi mari kt pekan SP tu.. bak kata pak allwar, 'kite jalan2 hari ni".. kol 3 baru sampai.. siap brenti tnye hawker kt tepi jalan pulak tuh.. hentam je la... malu bertanya sesat jalan kan?

so aku letak la gmbr2 sempena kenduri tu.. zassssss

kak yati, suami, dan pengapit tibe2.. huhu

kami satu table:P

sape yang patut duduk sebenarnye nih? huhu





tu je gmbr yang dicuri dr fesbuk muna.. nanti bile kak husna upload gmbr kt blog dia, insya allah aku akan link kan.. hehe

7 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

comelnya kak yati. huhu..sedih tak dpt gi..

cik oryza said...

sy pun comel:p

Norhayati Ahmad said...

comel ek... :-D

ma cih yer..dtg walimah k yt

cik oryza said...

sama2 kasih:)

Anonymous said...

mohon maaf x dapat hadir ke majlis...
selamat pengantin baru yea yati... +)
semoga berkekalan hingga akhir hayat...ameen...

husna said...

kak husna malas nak letak gambo...

cik oryza said...

huwaaaa....kecewanye kak husna:(

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U