JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, December 5, 2009

mari kite pegi library!!!!!

tajuk aku mcm nak kempen org g library la pulak.. hehe.. sebenarnye si penulis blog ni sendiri yang malas pegi library.. jadi bile aku pergi library tu mcm2 la citenye.. seakan2 acara gilang gemilang dlm hidup aku la nih...

dlm perjalanan ke lib 2, aku sempat la amek gmbr di sekitar kampus.. xsgka lawa jugak usm nih.. slalu naik kete je mane nak perasan!!!








dok seronok2 donlot journals, ade la budak tepi aku nih sibuk dok main fesbuk.. isyk3... kat library pun main fesbuk lagi ke? padan la banyak yang kena block pon...

2 pengomen tegar:

indi said...

Memang best kan library kat USM....
During study week u should come at least 9 am to get a nice place to study otherwise it will be so full.
But in my universiti so terrible less people in the library, and once u enter the lib the librarian will look at you like they going to eat you.....muhahaha. Huh not friendly at all, and also they make my membership only for a year...ni pasti sebab i always spend time there. I like to play game there and sleep in the tv room....hehe

cik oryza said...

now lib is not only lib for u... also the tv room and bedroom as well

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U