JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, December 5, 2009

farewell party untuk megat

labmate aku, megat, is submitting his thesis.. dok tgu reviewer review je.. so beliau akan balik ke pahang utk meneruskan tugas sbg pensyarah.. supervisor aku dgn murah hatinye menjemput students yang under his supervision ke rumhnye utk makan malam.. yang hadir malam tu, megat sekeluarga, undergrads, sharon dan aku... menu malam tu, banyak gile!!! nasi putih, ikan 3 rasa, sambal sotong, masak lemak udang, kari ayam, sayur brokoli campur cendawan, sate.. tak igt dah aku.. haha.. ape2 pon mmg sedap.. wife dr masak sendiri tau!!! tp aku x amek gmbr makanan.. xde mood nak amek gmbr haritu.. plus segan jugak.. rumah dr ma....





2 pengomen tegar:

avie eicca said...

ingatkan megat yang lab assistant,terkejut kak. aisey..ahaha

cik oryza said...

xde maknenye buat utk megat tu.. heheheh... mesti panas je dia baca komen nih;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U