JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, December 9, 2009

cik oryza dan laptop barunye...

agak lama aku hidup tanpa laptop dan wireless... dan agak lama jugak kerja2 mengupdate blog terpaksa dihentikan. bile dah ade laptop baru nih, bnyak la pulak bnda nak cover.. nk reinstall prog2 lama yang mostly tak support windows7 (demn! apsal kasi windows7 kt aku!!). aku jugak kena cover balik kerja2 yang tertangguh (sakit hati tau!) eh yang aku nak marah2 ni aku marah sape sbnrnye? huhu

disebabkan kehidupan aku yang agak2 daif sblm ni, maka skrg keinginan utk menulis 2,3,4,5 post sehari tu dah merosot.. tambahan pulak aku dilanda selsema yang agak teruk+batuk-batuk manja, lagi la susah nak update blog..

ade org suke x aku x update blog? huhu

2 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

panaskn enjin dulu..nnt laju la nk memblogging tu..hehe

cik oryza said...

kena guna enjin turbo kot kak... hehehe

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U