JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Thursday, December 31, 2009

WELCOME 2010!!!!

selamat tahun baru semua!!!

2x sambut tahun baru lak dlm masa 2 minggu nih...

ape azam baru?? (asek2 tanye azam) hari2 buat azam pun ape salahnye...

semoga tahun 2010 lebih baik drp tahun2 sebelumnya, semua org akan riang gembira, sume kawan2 aku dpt habiskan master cepat2 with flying colours dan dpt kerja yang bagus, semoga sape yang berniat nak mengakhiri zaman bujang tu dpt tamatkan zaman bujang cepat2, semoga kita semua dimurahkan rezeki, semoga semua perkara dipermudahkan dan semoga yang baik2 je utk 2010 nih.. ameen..

3 pengomen tegar:

naimbakhir said...

semoga cik oryza termasuk di dalam golongan orang2 yang kedekut..ameen :p

cik oryza said...

semoga cik naiem pun tergolong dlm org2 yang kedekut jugak... ameen

naimbakhir said...

sy nak kedekut..tapi jalan bukan main kakakaka

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U