JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, July 19, 2010

happy birtday kak jenny

saya sekarang melaporkan hari jadi kak jenny yang ke xx.. sambutan telah diadakan pada 7 july lalu, tapi sy baru nak report harini.. sorry la ye, reporter bizi sikit;p


pada hari kejadian, aku, kak apai n kak jenny telah pergi ke tesco dan pasar taman tun sardon utk beli barang2. plannye nak masak nasi minyak, daging kicap resepi baru, acar dan sambal udang (tugas kak apai).. jemputannye pulak adalah aim, azraa dan wanie.

lepas penat bertungkus lmus, inilah hasilnye:


ni pulak cheese cake tajaan kak apai dan kek telur dadar hasil usaha azraa... layan kan jela kek telur dadar tu;p

cheese cake sedap, kek telur dadar pun sedap!!!huhu

2 pengomen tegar:

Marsita said...

bestnye ada org buat party... hepi besday jeny

cik oryza said...

tp kiteorang dera jugak dia wat keje;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U