JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, April 28, 2010

kenapa?

kenapa aku x update blog?



satu
sebab aku xde cerita nk bagitau kebelakangan ni



dua
aku malas



tiga
aku sibuk



empat
wireles aku slow.. kalo bertanding jalan kaki ngan siput khinzir pun siput khinzir yang akan menang



sekian update laju2 aku

6 pengomen tegar:

brat2104 said...

uh..uh.. saya rasa, sipot tu ada kat blog saya.. =)

cik oryza said...

siput tu melawat rumah awk kot;p

Linda said...
This comment has been removed by the author.
cik oryza said...

adoii.... komen pun dh salah tempat, lagi nak mintak beger subway... isyk3 budak ni... haha

Linda said...

Takpe takpe, ku delete, then ku komen kat tempat yang betul. chipmunk blur la arini. :P

Firol said...

yang kedua tu best...

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U