JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, April 16, 2010

siapa-siapa yang tak faham

aku jangka entry ni akan memualkan org, tapi aku nak tulis jugak.. sebab orang tak faham :( tension tau bile org tak faham ni.. tak faham tu satu hal, pas tu dok tekankite pulak..

aku bukan la sengaja nak tulis thesis lama2. aku kan manusia yang penuh dgn perasaan dan perasan;p tambah pulak aku ni kana de masalah PID/slip disc yang meminimizekan pergerakan dan prestasi aku.. nak dok lama salah, nak baring lama salah.. serba x kena.. kalo org xpernah rase mmg la x tahu mcm mane, tp tolong faham dah la..

aku berdebar gile ptg ni sharon ade presentation!! ape kaitan ngan aku? dr aku akan berada di situ dan bertanye progress thesis aku.. oh tidak!! aku tak siap lagi sebab aku separa gile selama 3 minggu. ni kalo tension takut jadi balik.. ngeri~~

btw, sesakit-sakit aku, seslow-slow aku tulis thesis, alhamdulillah ade jugak 2 paper.. kalo sihat walafiat dan laju x dpt aku nak bayangkana de bape paper.. (hoh! statement jijik!)

2nd paper

1st paper

4 pengomen tegar:

~0~ said...

aku xpaham ape tue..ish ish

cik oryza said...

hahaha... aku pun x phm ko x phm ape;p

Hazwan Hussin said...

waah..mantap2..ni IF dia brape?

cik oryza said...

satu 1.4 lg satu 1.3 kalo x xsalah

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U