JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Tuesday, April 6, 2010

bengong ke bingung?

assalamualaikum semua!!!! (baca gaya penuh keceriaan)

hehehe baru pas ok pada depression.. mekasih pada linda dan rumaizah sebab layan kesewelan aku.

kan aku cite pasal ruam yg ade kt badan aku tu.. sbnrnye aku dh apply ubat linda minggu lepas, linda pun dh tengok dan sahkan benda tu dh oke.. tapi sebab aku ni under depression, aku takkan fikir positip dah la kan..

kemuncak kebengongan aku ni bile aku pegi jmpe dr.. hak hak hak.. gawat seyh keadaan aku ni.. aku pegi tunjuk la kt dr ruam2 tu.. dr kerut2 je.. hahah.. dia siap tnye aku ade idea x sebab ape.. aku kate la panas.. haaa... exactly la kan.. dah tahu lagi nak tanye.. hehehe..

bile balik bilik, keje aku membelek rashes ni aje la.. tak banyak pun, tp dh memang perangai nak membesarkan keadaan kan.. wat malu muka aje tulis kt sini

mlm ni fuh alhamdulillah setelah lama aku bermuram durja, malam ni aku dh bole gelak gelak.. alhamdulillah.. maka aku belek la lagi.. maka aku tahu la kenapa muke dr tu kerut2.. AKU TUNJUK PARUT AJE PADE DR TADI!!! MACAM MANE LA DIA NK DETECT KAN? toing toing! dush dush! dan patut jugak la dia amek blood pressure aku.. mesti dia dpt detect aku nih under pressure dan dah tak berapa nak center dah ni...

*aku cakap2 balik ngan si dia tu, baru aku perasan almost 3 weeks aku depress.. insya allah pas aku balik dr rumah im fully recover dan akan tulis thesis dengan keajuan cahaya

ya allah, permudahkanlah urusan aku.. amin ya rabb

5 pengomen tegar:

baincardin said...

Jom selamatkan harimau!~ ^_^

FizahZainal said...

rilex dik..
baru ruam..
blum alergik + ruam = Bengkak n Merah n gatal nk mati..hohoho...
kerap letak bedak ye..

cik oryza said...

bain: takut x sempat selamatkan dah kena ngap dulu;p

fizah:baik puan doktor.. heheh rasenye krim yg dr bagi ni seminggu pun bole habis ni sebab nk bagi hilang laju2

brat2104 said...

hehe kamu.. ingat pesanan ni:

sekali sekala, kurangkan kelajuan sebab semua benda di sekeliling kita xkan bergerak laju bila kita laju.. cuma kita yg makin tertekan..

better, tune kan diri dengan kelajuan sekeliling.. baru la boleh selangkah seirama dgn alam...

cik oryza said...

baiklah... sy akan mengikut had laju yg ditetapkan

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U